Tel: +31 (0)70 711 8662

Over ons - Aankoop


Het aankopen van een huis is een emotionele gebeurtenis en voor de meesten van u geen dagelijkse routine. Dat is het voor ons wel en wij waken wel over de rationele kant!

Het openbreken van de onroerend goed markt, heeft tot enorme transparantie van het aanbod geleid. Een goede ontwikkeling, maar in de praktijk leidt dit er nogal eens toe, dat kopers 'door de bomen het bos niet meer zien' en geconfronteerd worden met uiteenlopende voorwaarden en regels. Frank Miller makelaars en beheer o.g. kan u door het gehele proces, van zoeken van huizen tot en met de overdracht bij de notaris, heen loodsen. Als woning consultant kijken wij daarbij niet alleen naar de bestaande lay-out van het huis, maar ook bijvoorbeeld de potentie ervan. Zelfs nadat u het huis heeft verworven, kunnen wij u terzijde staan bij uw bouwkundige vragen, het aanvragen van nutsvoorzieningen of een beschikbare huisarts, scholen etc. Deeldiensten behoren uiteraard eveneens tot onze mogelijkheden.

Om het u makkelijk te maken, zorgen wij voor de afspraak tot bezichtiging, halen u desgewenst op bij huis of kantoor en bespreken na afloop van de bezichtiging uw indrukken van het huis. En dat allemaal op no cure no pay basis!

Wat kunt u nog meer van ons verwachten?

  • Een uitgebreide inventarisatie van uw woonwensen in een persoonlijk gesprek, waar en wanneer u wenst, uitmondend in een aankoopprofiel dat voor ons de basis vormt van ons onderzoek.
  • Uitgebreide raadpleging aanbod, gebruikmakend van ons uitgebreide netwerk en internetsites.
  • Een verslag van de bezichtiging(en).
  • Adviseren omtrent bouwkundige staat en andere belangrijke (technische) woonaspecten.
  • Onderzoeken en beoordelen van kadastrale informatie en (wijk-)ontwikkelingen.
  • Het voeren van de onderhandelingen met de verkopende partij, uiteraard in nauw overleg met u.
  • Analyse van en advies over de koopovereenkomst en de daarin namens u op te nemen voorwaarden.
  • Toelichten van de transport- en/of hypotheekakte en begeleiding bij de notaris.
  • Eventuele coördinatie of begeleiding van projecten na overdracht woning.

Voor uitgebreide informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak over onze aankoopdiensten kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 070 7118662 of gebruik maken van het on-line contactformulier.