Tel: +31 (0)70 711 8662

Over ons - Vakantiehuis Frankrijk


U bent op zoek naar een vakantiehuis in Frankrijk? Al eens aan Bretagne gedacht?

Als u af en toe de dagelijkse hectiek van het leven wilt ontvluchten en op een heerlijke plek tot rust wilt komen, denk dan eens aan Bretagne!

Dit deel van Frankrijk heeft u zoveel te bieden. Prachtige steden als Caen, Morlaix, Guimper, Saint Brieux en Brest, de vriendelijkheid van de lokale bevolking, het glooiende en soms ruige landschap, de prachtige kusten, stranden, gorges, meren en Keltische invloeden, maken een verblijf tot een ware oase van rust, cultuur en astronomie.

Miller makelaars & beheer o.g. biedt u behalve de huur van een vakantiehuis en ons koopaanbod, begeleiding en ondersteuning voor het volledige proces bij de aankoop van een huis tot en met de notaris. Daarna kunt u ook van ons gebruik maken voor projectmanagement of onderhandeling met een aannemer.

De aankoop van een huis uit ons aanbod vindt plaats op basis van no cure no pay evenals zoekopdrachten. Coördinatie van de (ver-)bouw e.d. doen wij op basis van een aantrekkelijk uurtarief.

Ons aanbod wordt regelmatig aangevuld/vernieuwd. Mocht u echter geen geschikt huis kunnen vinden in ons aanbod, schroom dan niet contact met ons op te nemen. Aan de hand van een met u op te stellen profiel gaan wij op zoek naar de geschikte woning.

Als u geinteresseerd bent, vul dan het on-line contactformulier in en er wordt binnen 24 uur vrijblijvend contact met u opgenomen. U mag ons uiteraard ook tijdens kantooruren bellen op 070 7118662.