Tel: +31 (0)70 711 8662

Over ons - Verhuur


U wilt uw kamer, appartement of woning gaan verhuren en u zoekt een organisatie die dat voor u verzorgt?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Vanwege de voortdurende vraag zijn wij op zoek naar courante huurwoningen in Den Haag en omgeving! Dagelijks schrijven nieuwe kandidaten, zoals expats, zich in voor het huren van een woning.

Voordat wij uw woning aanbieden aan onze clienten, willen wij graag persoonlijk de kamer, appartement of woning bezichtigen, bij welke gelegenheid wij samen met u ook het huurdersprofiel opstellen. Aan de hand van onze bevindingen wordt een duidelijk profiel van de woning opgesteld, aangevuld met foto's en afmetingen van de respectievelijke ruimten.

Zodra u uw woning aan ons heeft toevertrouwd, kijken we of er een match gemaakt kan worden met de bij ons ingeschreven woningzoekenden. Blijkt dit niet het geval dan plaatsen wij uw woning op onze drukbezochte site en andere toonaangevende sites. Daarnaast wordt uw woning of appartement twee maal per maand aangeboden aan diverse (internationale) organisaties in Den Haag en omgeving. Tevens voorzien wij de woning van een raamposter "TE HUUR", indien u daar geen bezwaar tegen heeft.

Onze bemiddeling is doorgaans GRATIS. Als u echter uw woning nog sneller verhuurd wilt hebben, kunt u ook overwegen een deel van de bemiddelingskosten voor w rekening te nemen. Deeldiensten, zoals het opstellen van een huurcontract, behoren ook tot de mogelijkheden.

Bezichtigingen vinden behalve overdag ook in de avonduren en weekeinden plaats. In verband met lopende verhuur en beschikbaarheid stemmen wij deze bezichtigingen altijd vooraf met u af.

Wilt u behalve de verhuur ook geheel of gedeeltelijk het beheer van uw woning uit handen geven, dan nemen wij graag uw zorgen over. Wij informeren u dan periodiek over de ontwikkelingen, huurpenningen etc. Zie hiervoor ook onze pagina "Beheer".

Voor uitgebreide en vrijblijvende informatie of het maken van een afspraak vragen wij u het on-line contactformulier in te vullen. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op. U mag ons uiteraard ook bellen op 070 7118662.