Tel: +31 (0)70 711 8662

Expat


U komt in een vreemd land en bent op zoek naar een woning?

Als expat(riate) krijgt u, zeker in het begin, te maken met voor u allerlei nieuwe aspecten zoals de taal, cultuur en regelgeving. U moet naast uw nieuwe baan op zoek naar huisvesting, scholen, huisarts, tandarts, nutsvoorzieningen etc. Een periode met veel onbekendheid en stress. Het kost moeite om de goede keuzes te maken, omdat u nog te weinig weet van uw nieuwe woon- en leefomgeving.

Frank Miller makelaars en beheer o.g. kan u helpen om in het doolhof van huizenaanbieders uw weg te vinden. Op basis van ons begeleidingsplan inventariseren wij uw woonwensen en begeleiden u bij het aanhuren of aankopen van een woning.

Om het u makkelijk te maken zorgen wij voor de afspraak tot bezichtiging. Halen u desgewenst op bij huis of kantoor en bespreken na afloop van de bezichtiging uw indrukken van het huis.

Wat kunt u nog meer van ons verwachten naast het zoeken van een passende woning?

  • Informatie over de verschillende woonwijken in Den Haag en aangrenzende woonplaatsen zoals Rijswijk, Voorburg, Leidschendam en Wassenaar.
  • Het begeleiden bij de aanhuur of aankoop van een woning, inclusief de onderhandelingen, het screenen van de overeenkomst en begeleiding bij de notaris.
  • Wij dragen zorg voor de aansluitingen van water, energie, tv en internet
  • Kunnen u behulpzaan zijn bij het vinden van zorgaanbieders zoals een huisarts, tandarts, fysiotherapeut e.d.
  • Attenderen u naast de auto-, inboedel, en opstalverzekeringen op hypotheekmogelijkheden of een financiële planner, die u specifiek kan adviseren
  • Kijk ook onder de button "Onze extra's" voor andere praktische en betaalbare diensten.

Voor uitgebreide informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak over onze makelaars- en aanverwante diensten, kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 070 7118662 of gebruik maken van het on-line contactformulier.