Tel: +31 (0)70 711 8662

Onze extra's - Bouwkundig advies


U wilt duidelijkheid over de bouwkundige staat van uw droomhuis?

In veel gevallen adviseren wij onze clienten om een bouwkundig onderzoek in te stellen voordat u definitief besluit een huis aan te kopen. Aangezien dit specialistenwerk is en wij tesamen willen oordelen aan de hand van een onafhankelijk onderzoek, voeren wij dit niet zelf uit maar laten dit over aan een gespecialiseerd bedrijf.

Buro Wapendal is sinds 1996 actief in het uitvoeren van bouwkundige keuringen waarbij met name de keuringen voor de Nationale Hypotheek Garantie, kortweg NHG genoemd, een grote plaats hebben ingenomen. Door de snelheid en creativiteit zijn zij in staat om gezamenlijk oplossingen te bedenken welke resulteren in een succesvolle afronding van de hypotheekaanvraag. Vele relaties weten dit te waarderen en roepen dan ook hun hulp in voor de meer specifieke aanvragen naast de reguliere aanvragen.
Zo werken zij in de regio Den Haag voor een groot aantal makelaarskantoren, banken en bemiddelaars en adviseurs in hypotheken.

Behalve hypotheekkeuringen kunt u bij Wapendal terecht voor aan- en verkoopkeuringen, oplevering nieuwbouw, splitsingen en het energielabel.

Indien u gebruik wilt maken van Buro Wapendal, kunt u ons dat kenbaar maken door het on-line contactformulier in te vullen. Binnen 24 uur wordt er met u contact opgenomen.