Tel: +31 (0)70 711 8662

Onze extra's - Interieuradvies


Hoe optimaliseer ik de verkoop van mijn huis? Of hoe deel ik in en kleed ik mijn huis aan?

Behalve onze actieve opstelling als makelaar kunt u zelf ook het een en ander doen om uw huis zo goed mogelijk te presenteren aan geïnteresseerden. Heeft u een huis op het oog of reeds gekocht en zoekt u de optimale indeling en kleurstelling dan kunt u raad vragen aan een interieur styliste.

Speciaal voor onze clienten hebben wij Jelena Wurth van Ruim Interieuradvies gevraagd tegen een zeer gereduceerd tarief te adviseren op het gebied van verkoopstyling, kleur- en indelingsadvies. Daarbij wordt uiteraard sterk gekeken naar uw wensen en achtergrond in relatie tot de mogelijkheden van het huis.

Voor verkoopstyling komt zij bij u thuis en doet u suggesties voor veranderingen, daarbij kunt u denken aan b.v. het toepassen van een spannende kleur om een verrassingselement aan te brengen, het toevoegen of juist verwijderen van accessoires of het anders indelen van de woonkamer.

Bij het kleur- en indelingsadvies werkt zij in circa 2.5 uur samen met u een plattegrond uit waarop zowel (eventueel) toe te voegen kleuren worden aangegeven als de nieuwe indeling wordt getekend.


Als u vrijblijvend geïnformeerd wilt worden, dan hoeft u alleen maar het online contactformulier in te vullen. Binnen 24 uur neemt men contact met u op.